Audi RS 4

آئودی به‌عنوان برند اسپرت زیرمجموعه گروه خودروسازی فولکس‌واگن به‌طراحی و ساخت خودروهای های-پرفورمنسی معروف است. یکی از محصولات های-پرفورمنسی و محبوب این برند آلمانی A۴ است.

این خودرو در کلاس کامپکت‌های لوکس خانوادگی و سگمنت D قرار می‌گیرد و در سه کلاس سدان، هاچ‌بک و استیشن به‌بازار عرضه می‌شود. نسخه مورد بررسی در این مطلب آئودی RS۴ اونت است که نسخه خاص های-پرفورمنسی از استیشن A۴ است. کمپانی آئودی اوایل سال جاری میلادی و به‌مناسبت ۲۵ سالگی این خودرو، آئودی RS۴ اونت را به‌جهان معرفی کرد.

طراحی اسپرت بدنه

با نگاهی به‌پروفیل RS۴ اونت شاهد طراحی خط تیز افقی روی بدنه هستیم که با ترکیبی از سطوح تخت، رعایت بهترین تناسبات و اضافه شدن رینگ‌های ۲۰ اینچی، کاراکتر اسپرت و خاصی از این خودرو را به‌نمایش می‌گذارد. در حقیقت نسخه RS۴ اونت که به‌مناسبت ۲۵ سالگی این خودرو طراحی و تولید شده، هیچ تفاوت ظاهری با نسخه RS۴ اونت ندارد و تنها کمی قدرت پیشرانه آن افزایش یافته است.

البته با اضافه شدن قطعات الحاقی بدنه شاهد افزایش چاشنی اسپرت بدنه این خودرو نیز هستیم. در نمای جلو همچنان با چهره اسپرت RS۴ اونت همراه هستیم که تنها تفاوت آن نصب لیپ سپر جلو و ورودی‌های هوای عمودی در طرفین سپر جلو است که چهره این استیشن اسپرت های-پرفورمنسی آلمانی را خاص‌تر جلوه می‌دهد.

در نمای عقب شاهد طراحی چراغ‌های کشیده به‌همراه گرافیک جذاب OLED هستیم. حجم خاص روی درِ صندوق‌عقب و اسپویلر روی درِ صندوق‌عقب، نمای زیبا و چشم‌نوازی به RS۴ اونت می‌بخشند. همچنین با اضافه شدن دو اگزوز گرد بزرگ در طرفین سپر و دیفیوزر بزرگ میانی، این استیشن آئودی حالت اسپرت بیشتری پیدا می‌کند. جالب است بدانید تایرهای این نسخه از RS۴ اونت سفارشی کمپانی پیرلی ایتالیا و از نوع پی‌-زیرو است.

پیشرانه قدرتمند

زیر کاپوت آئودی RS۴ اونت مورد بررسی، همان پیشرانه ۶ سیلندر با آرایش وی-شکل به‌حجم ۲.۹ لیتر و مزین به‌فناوری منحصربه‌فرد آئودی TFSI جا خوش کرده است. این پیشرانه به‌لطف تکنولوژی TFSI (که همان سه سیستم پرخوران توربوشارژ و پاشش سوخت مستقیم منحصربه‌فرد آئودی و سیستم تایمینگ متغیر سوپاپ‌های آئودی است) می‌تواند ۴۴۴ اسب‌بخار قدرت و ۶۰۰ نیوتون‌متر گشتاور فراهم آورد.

مهندسان بخش قوای محرکه کمپانی آئودی با ایجاد تغییراتی در پاشش سوخت و زمان باز و بسته شدن سوپاپ‌های این خودرو توانسته‌اند حداکثر قدرت خروجی RS۴ اونت مورد بررسی را از ۴۴۴ اسب‌بخار به ۴۶۴ اسب‌بخار ارتقا دهند. این قدرت و گشتاور به‌کمک گیربکس ۸ سرعته اتوماتیک تیپ-ترونیک و ضمن هماهنگی با سامانه کواترو (چهارچرخ‌محرک منحصربه‌فرد آئودی) به‌تمام چرخ‌ها منتقل می‌شود.

ناگفته نماند که تمام نسخه‌های آئودی RS۴ اونت ظرف ۴.۱ ثانیه از حالت سکون به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر برساعت دست پیدا می‌کنند؛ این درحالی است که نسخه خاص ۲۵ سالگی این خودرو، تنها ۳.۷ ثانیه زمان نیاز دارد تا از حالت سکون به‌سرعت ۱۰۰ کیلومتر برساعت دست پیدا کند. حداکثر سرعت این خودرو به ۳۰۰ کیلومتربرساعت می‌رسد.

کابین زیبا با چاشنی هیجان

در زمان قرارگیری پشت فرمان آئودی RS۴ اونت شاهد یک طراحی مدرن و اسپرت در کابین این خودرو هستیم. نخستین عاملی که در زمان قرارگیری در پشت فرمان این استیشن اسپرت آلمانی خودنمایی می‌کند، کلاستر ۱۰ اینچی و یک نمایشگر ۱۰.۲۵ اینچی لمسی مزین به‌سیستم اپل کارپلی و اندروید اتو در بخش میانی داشبورد است. نکته بسیار مهم درباره طراحی داخلی RS۴ اونت این است که دیگر خبری از نمایشگر یکپارچه برای کلاستر و سیستم اطلاعات-سرگرمی نیست.

به‌عبارت دیگر یک نمایشگر ۱۰.۲۵ اینچی در بالاترین قسمت داشبورد و یک کلاستر ۱۰ اینچی به‌صورت مجزا در مقابل راننده تعبیه شده است. پنل سیستم تهویه‌مطبوع نیز از نوع الکترونیکی و دارای یک نمایشگر ۴ اینچی بوده که با دکمه‌های روتاری، فضای داخلی این استیشن اسپرت را جذاب جلوه می‌دهد.

طراحی دریچه‌های سرتاسری سیستم تهویه‌مطبوع و طراحی دکمه‌های پیانویی در زیر پنل کنترل سیستم تهویه‌مطبوع سبب شده است فضای داخلی این خودرو بسیار مدرن و جذاب به‌نظر برسد. طراحی غربیلک‌فرمان دی-کات اسپرت نسل جدید آئودی، دو پدال شیفتر پشت فرمان، دسته‌دنده کوچک آئودی و دکمه استارت (که در بخش میانی کنسول تعبیه شده) هیجان بیشتری به این فضای مدرن می‌بخشند. از سوی دیگر طراحی صندلی‌های اسپرت سبب می‌شود در زمان قرارگیری در پشت فرمان آئودی RS۴ اونت حس سواری با یک سوپراسپرت به سرنشینان القا شود.

نورپردازی LED نواری داخلی به‌همراه سقف بزرگ پانورامیک، جلوه خاص و زیبایی به‌طراحی داخلی این استیشن های-پرفورمنسی آئودی می‌دهد.

از مهم‌ترین امکانات رفاهی آئودی RS۴ اونت در سالگرد ۲۵ سالگی، می‌توان به: کروزکنترل تطبیقی، سیستم پیشگیری از برخورد از جلو و عقب، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم کمکی پیشرفته رانندگی مبتنی بر سطح ۲.۵ خودران، سیستم کمکی هوشمند پارک، سیستم کنترل فواصل، سیستم هشدار انحراف از مسیر، سیستم پایش نقاط کور به‌همراه شناسایی عابرپیاده، سیستم ترمز اضطراری خودکار، اگزوزهای فعال، ۱۰ ایربگ، صندلی‌ راننده با ۱۲ حالت تنظیم و سرنشین جلو با ۸ حالت تنظیم، سیستم اتوماتیک باز و بسته شدن در صندوق‌عقب، سیستم تهویه‌مطبوع اتوماتیک دوگانه، پنج حالت رانندگی و سیستم تعلیق قابل تنظیم اشاره کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 11 =

آخرین اخبار